Vormvinder ontwerpt, onderzoekt en faciliteert co-creatie. Mijn missie is het vinden van de vorm die ontstaat als je de ervaringen en waarden van mensen zichtbaar en bespreekbaar maakt. Precies daar ontstaan nieuwe mogelijkheden die je vooraf niet had kunnen bedenken. Ik werk graag samen met wetenschappelijk (actie)onderzoekers op het gebied van gezondheid, zorgethiek en participatie van kwetsbare groepen. Zin om samen met mij de wereld mooier te maken?over Vormvinder

The creative artist renewed the discussion because she used alternative ways of exchanging perspectives about poverty, with an art-based approach.


Barbara Groot-Sluijsmans
onderzoeker VU Amsterdam UMCMet jou als ontwerper samenwerken is wat mij betreft in het vervolg onmisbaar! Door met materialen te werken worden de gedachten concreter. Het helpt je als onderzoeker om grip te krijgen op de belevingswereld van deelnemers.


Fleur Lambermon
onderzoeker Kraamzorg 2.0


Heel bijzonder hoe Marielle uit alle informatie zoiets puurs heeft weten te destilleren. Juist in eenvoud zit zoveel verborgen. Dit logo past echt bij mij!


Brenda Boele

coach en trainer


"Co-creatie is in onderzoek echt onmisbaar want het brengt kennis van verschillende perspectieven samen. En dat is precies waar wetenschappelijk onderzoek om draait: kennisverwerving”


 onderzoeker Radboud Universiteit

bekijk project ︎︎︎

“co-creatie is een vorm van samenwerking waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat”

 


Over mij
Ik ben grafisch ontwerper en humanisticus, opgeleid aan de Universiteit voor Humanistiek (Utrecht), de Vrije Universiteit (Amsterdam) en aan de Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ (Arnhem). 

Je kunt bij mij terecht voor het faciliteren van co-creatie en participatief actieonderzoek én voor  ontwerp van een logo of complete huisstijl, boek(omslag), illustraties, online communicatie en  bijzonder drukwerk. In mijn shop verkoop ik zeefdrukken en ansichtkaarten.
Ben je benieuwd of co-creatie past bij jouw vraag? Of heb je een goed idee en wil je samenwerken? 
Neem contact met mij op!


︎  ︎  


Route
Mijn studio ligt tegenover het Eemplein, midden tussen De Nieuwe Stad en de oude binnenstad van Amersfoort. Vanaf het Centraal Station loop je in ongeveer 12 minuten naar de Grote Koppel. Steek aan het eind van het Eemplein de Eem over via het bruggetje, naar restaurant/wijnbar Merlot. Op de bovenverdieping van dit mooie gebouw – door velen nog steeds Studio GK15 genoemd – werken journalisten en ontwerpers.

Parkeren kan gemakkelijk in parkeergarage Eemplein: Eemlaan 83, 3812 EE Amersfoort.Vormvinder
ontwerp en co-creatie

Marielle Schuurman
Grote Koppel 15
3813 AA Amersfoort
KVK 53809653
BTW NL001854603B18


Vormvinder is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO).Opdrachtgevers
FNO Zorg voor kansen   
Federatie voor Gezondheid  
La Source de Castagnols
Amsterdam UMC Participation & Diversity
Amsterdam UMC Digital inclusion 
Amsterdam UMC Midwifery science
Antonius ziekenhuis Sneek   
Freijzer & Maat
Sonja Elsenburg coach voor kind en ouder 
Elsenburg & Sebastiani broodmakers  
Radboud Universiteit
RetourPeilen | School voor Dialoog
Brenda Boele  
The Klezmer Society
Het Nederlands Dagblad
De Nieuwe Koers
De Aandachtsmederij
Floor Tuinstra babyreflexologie   
Instituut voor Biografiek
JGZ Kennemerland
Harm Weistra
Leyden Academy on Vitality and aging